Mondioringin rotumestarit - Jarno Leppäniemi & Ajax

21.9.2023

Palataan ajassa taaksepäin viime kuun tunnelmiin ja Mondioringin rotumestaruuskilpailuihin. Suurkiitos järjestelyistä vastanneelle Western Finland Ring Clubille!

Belgianpaimenkoirien mondioring-rotumestaruus 2023 kisattiin 19.8.2023. Cat3:ssa malinoisuros Ajax ja Jarno Leppäniemi tekivät ainoana koirakkona tulokseen oikeuttavat pisteet kahdeksasta koirakosta ja voittivat rotumestaruuden. Onnittelut!

Kentällä nähtiin upeita suorituksia jokaisessa luokassa sekä lauantaina että sunnuntain "kyläkokeessa". Tunnelma oli jälleen kerran kannustava, rento ja kansainvälinen. Kiitos kilpailjoiden, nollakoirien ja ennenkaikkea talkooväen, joka teki tämän mahdolliseksi! Ilman teitä ei ole kokeita eikä tapahtumia!

Kiitos tuomari Lauri Impiö täsmällisestä ja hyvästä tuomaroinnistaKiitos myös sunnuntain ylituomari Outi Hermiö. Kiitos maalimiehet Kevin Faes ja Louka Pecora sekä aputuomari Carmelo Pecora! On iso etuoikeus ja kunnia saada tuollaista taitoa, nopeutta ja rutiinia kentälle! 

Onnittelut jokaiselle tuloksen tehneelle, suoritukseensa tyytyväiselle ja varsinkin niille, jotka saivat yleisön huokailemaan ihastuksesta, nauramaan, taputtamaan ja myötäelämään tätä lajia

Lopuksi vielä isot onnittelut Sini Väisänen ja Ulvgaist Hunter "Repo" ensimmäisesta koe-startista ja tuloksesta.

Mondioringin rotumestaruuden v. 2023 voitti Jarno Leppäniemi ja malinoisuros Ajax.