Eija Heinonen & Kutinan Xuurvili edustavat Suomea rally-tokon MM-kilpailuissa Liedossa syyskuussa

3.6.2024

Suomen Kennelliitto on Palveluskoiraliiton esityksestä vahvistanut rally-tokon edustusjoukkueen kokoonpanon lajin ensimmäiseen MM-kilpailuun 28.-29.9.2024 Liedossa.

Joukkueeseen valittiin seuraavat ohjaajat belgianpaimenkoirineen:

- varsinaiseen joukkueeseen
 Eija Heinonen & malinoisuros Kutinan Xuurvili

- varakoirakoiksi
Pernilla Tallberg & tervuerennarttu Macnillian You'll Never Walk Alone
Mikaela Lindqvist & malinoisnarttu Malinator’s Dependeble Diza

MM-kilpailuihin osallistuu kymmenen maata. Suomen lisäksi edustajansa Lietoon lähettää Itävalta, Tšekki, Tanska, Viro, Saksa, Unkari, Latvia, Norja ja Ruotsi.

Joukkueen kuulumisia voit seurata Facebookissa: https://bit.ly/4aNHAtC
Tapahtuman kotisivut: https://fcirallyobedience2024.fi/


Tässä Eija Heinosen mietteitä karsinnasta sekä MM-kilpailuihin valmistautumisesta:

- Yksi suurimpia unelmia on toteutumassa Ossin kanssa. Olemme Suomen Palveluskoiraliiton edustusjoukkueessa niin rally-tokon maailmanmestaruuskilpailuissa kuin Pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa 2024!

- Erinomaisesti onnistuneiden valintakokeiden jälkeen on luottavainen olo. Olimme neljän valintakokeen yhteistulosten selkeitä ykkösiä.

- Meidän vahvuutemme on vankka tekninen osaaminen ja saumaton yhteistyö. Ossi täyttää elokuussa 10 vuotta ja on edelleen varsin kiihkeä työskentelyssään, joten vireenhallinta on lähes päivittäin “työn alla”. Iästään huolimatta Ossi on edelleen erinomainen oppija, joten arvokisat tähtäimessä harjoitusohjelma sisältää parin tehtävän harjoittelua seuraavalle tasolle. Näin treenit pysyvät mielenkiintoisina molemmille. Kiinnitetään huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jotta kisoissa olisimme parhaassa mahdollisessa kunnossa.
 

Erinomaisen hyvää valmistautumista MM-kilpailuihin! 

Kuva: Tytti Lintenhofer