Maksuton koirien syöpäseulontatestin näytteenotto Salossa, Porissa ja Pirkkalassa

26.6.2023

WALK IN

Salo: 28.6. keskiviikko klo 15:30-17:00, VOIMAELÄIN Hämeentie 37 , 24100 SALO

Pori: 30.6. perjantai klo 15:30-17:45, PORIN MURRE

Pirkkala: 5.7. keskiviikko klo 15:00-18:00, PETEN KOIRATARVIKE, PIRKKALA

Haluatko auttaa DeepScan Diagnostics Oy testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? He ovat kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testi ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.

Etsimme sekä terveitä että syöpädiagnoosin saaneita koiria luovuttamaan verinäytteen. Toivomme joukosta löytyvän myös veteraani-ikäisiä koiria, mutta kaikki aikuiset koirat ovat tervetulleita mukaan.

Testiä varten koirastasi otetaan vähintään 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset 1-2 kuukauden sisällä.

- 5ml verinäyte etujalasta

- ei ajella karvoja, ei rauhoiteta

- jokainen saa koirastaan tuloksen noin 1-2 kuukauden kuluessa

- ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://bit.ly/3NoUXIv

KOHDERODUT: staffi, tanskandoggi, amstaffi, kaikki belgit, kaikki noutajat, sheltti, rottweiler, bullmastiffi, saksanpaimenkoira, irlanninsusikoira, bokseri, bullterrierit, dobermann, sennenkoirat, beagle, leonberg ja spanielit.