Aikuiset kodinvaihtajat

Groenendaeluros Astro

Tuulimustan Emil "Astro" (s. 27.11.2019) etsii uutta rakastavaa ja aktiivista kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Astro on valpas, innokas ja leikkisä nuori mies, joka haluaisi olla aina kaikessa  mukana. Astro rakastaa mm. uimista, metsäilyä, frisbeen noutamista ja tyttökoirien kanssa leikkimistä. Astro suhtautuu varauksella uusiin ihmisiin, joten uuden kodin on hyvä olla tästä asiasta tietoinen. Meidän arjen haasteena näkyy myös pieni reaktiivisuus, tämä on kuitenkin hieman ympäristöstä riippuvainen asia. Uudella kodilla on kuitenkin hyvä olla varmuutta ja kokemusta kouluttamisesta.

Astro etsii aktiivista kotia, jossa pääsisi olemaan mahdollisimman paljon mukana perheen touhuissa. Astrolla olisi varmasti myös potentiaalia moniin harrastuksiin. Me olemme harrastaneet omatoimisesti koirajuoksua, joten Astrosta olisi varmasti hyvän opettajan ohjauksella esimerkiksi vetoharrastuksiin kaveriksi. Myös erilainen nenätyöskentely on Astron mieleen. Varmasti monia muitakin harrastuksia voisi kokeilla, mutta pääasia kuitenkin, että uusi koti voisi tarjota monenlaista aktiviteettiä.

Astrolla ei ole paljoa kokemusta lapsista. Astro on elänyt kerrostalossa keskustan tuntumassa pariskunnan kanssa rakkaana perheenjäsenenä. Astrolla ei ole ollut eroahdistuneisuutta ja osaa muutenkin olla hiljainen asunnossa. Reaktiivisuuden/varautuneisuuden vuoksi olisi kuitenkin mielekkäämpää jos uusi koti sijaitsisi rauhallisemmalla asuinalueella.

Astrolla on epilepsia, johon on tällä hetkellä toimiva lääkitys. Tällä hetkellä käymme epilepsian vuoksi verikoekontrollissa 6kk välein. Ollaan menossa lähiaikoina luustokuvauksiin.

Astro asustelee Kotkassa.

Yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä: Tiina Juntunen, puh. 050 439 1238

Astro KoiraNetissä.