Haku on auki rally-tokon SM-joukkueeseen

17.6.2024

Rally-tokon SM-kilpailut kilpaillaan 17.-18.8.2024 Siilinjärvellä. SBPKY lähettää kilpailuun belgianpaimenkoirajoukkueen, ja joukkueilmoittautuminen on nyt auki!

Lauantaina 17.8.2024 kisataan mestariluokan karsinta, jossa tuomarina toimii Hannele Pirttimaa sekä alokasluokka, jossa tuomarina Tiia Hämäläinen ja voittajaluokka, jossa tuomarina Pia Heikkinen.

Sunnuntaina 18.8.2024 vuorossa on avoin luokka, jossa tuomarina toimii Pia Heikkinen. Sunnuntai huipentuu mestariluokan finaaliin, jossa tuomareina ovat Minna Hillebrand ja Tiia Hämäläinen.

Joukkueeseen valitaan:
- 1-2 VOI-MES -koirakkoa + yksi varakoirakko
- 2-3 ALO-AVO -koirakkoa + yksi varakoirakko

MES-koirakoilta lasketaan neljän parhaan hyväksytyn mestariluokan tuloksen summa. Tulosten tulee olla vähintään kahdelta eri tuomarilta ja aikaväliltä 14.8.2023 – 10.7.2024.
ALO-, AVO- ja VOI-koirakoilla pitää olla 1-2 hyväksyttyä tulosta kilpailuluokasta, mutta ei koulutustunnusta. Joukkueeseen valittu koirakko sitoutuu pitämään osallistumisoikeuden luokkaansa SM-kilpailuun asti.

Koiran ohjaajan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö sekä SBPKY:n jäsen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.7.2024 osoitteeseen rally-toko@finbelge.fi.
SBPKY maksaa joukkueen osallistumismaksun. Joukkue valitsee keskuudestaan joukkueenjohtajan, joka huolehtii joukkueen ilmoittamisesta kisoihin.