Haku tokorenkaaseen on avattu

31.12.2023

Haku belgianpaimenkoirien tokorenkaaseen on nyt avattu!

Hae mukaan renkaaseen täyttämällä lomake osoitteessa

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWTj500ruwgBts4Lu1PSERcWQDt3IxGqzy9zXu7d1YU2FEoQ/viewform

SBPKY:n tokorengas on belgianpaimenkoirille tarkoitettu tokovalmennusryhmä, jonka tarkoituksena on tuoda esille belgianpaimenkoiraa tokokoirana, lisätä rodun näkyvyyttä tokokentillä ja nostaa rodun tasoa lajin parissa.

Ryhmän koulutuksia on tarkoitus järjestää 2-4 kertaa vuodessa ympäri Suomea, joten ryhmän jäseniltä odotetaan matkustusvalmiutta. Koulutusviikonloppujen paikat ja ajankohdat sovitaan, kun koirakkovalinnat on tehty. Jokainen ryhmän jäsen maksaa itse matka- ja majoituskulunsa, sekä mahdolliset ulkopuolisista kouluttajista aiheutuneet kustannukset. Ryhmä toimii itsenäisesti ja jokainen on vuorollaan mukana järjestämässä yhteistä koulutusviikonloppua.

Ryhmän jäseniltä edellytetään sitoutumista ryhmään ja aktiivista osallistumista ryhmän koulutuksiin ja niiden järjestämiseen, sekä jakamaan ryhmässä saamaansa tietoa myös muille belgianpaimenkoirien kanssa tokoileville. Ryhmän jäsenen ja jäseneksi pyrkivän tulee olla SBPKY:n jäsen.

SBPKY:n tokorenkaan jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan (2024-2025), jonka jälkeen koirakko voi hakea ryhmään uudelleen. Tokorenkaaseen voi hakea aloittelevan tai jo kokeneemman koiran kanssa. Erillistä näyttökoetta ei järjestetä, vaan valinnat tehdään hakemusten perusteella. SBPKY:n johtokunta tekee lopullisen päätöksen ryhmään valittavista koirakoista tokotoimikunnan ehdotuksen perusteella.

Hakemukset TOKOrenkaaseen pyydetään lähettämään 10.1.2024 mennessä lomakkeen kautta.


Valinnat tehdään tämän jälkeen mahdollisimman pian ja niistä ilmoitetaan sähköpostitse.

Lisätietoja: tokotoimikunta(at)finbelge.fi