Maksuton koirien syöpäseulontatestin näytteenotto Porissa 30.6.2023

21.6.2023

MAKSUTON KOIRIEN SYÖPÄSEULONTATESTIN NÄYTTEENOTTO

WALK IN

30.6. Perjantai klo 15:30 - 17:45

PORIN MURRE

Herralahdenraitti 1, 28360 Pori

Haluatko auttaa DeepScan Diagnostics Oy testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? He ovat kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testi ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.

Etsimme sekä terveitä että syöpädiagnoosin saaneita koiria luovuttamaan verinäytteen. Toivomme joukosta löytyvän myös veteraani-ikäisiä koiria, mutta kaikki aikuiset koirat ovat tervetulleita mukaan.

Testiä varten koirastasi otetaan vähintään 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset kuukauden sisällä.

- 5ml verinäyte etujalasta

- ei ajella karvoja, ei rauhoiteta

- paikan päällä täytetään lyhyt e-lomake

- jokainen saa koirastaan tuloksen noin 1-2 kuukauden kuluessa

- ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://bit.ly/3NoUXIv

KOHDERODUT: staffi, tanskandoggi, amstaffi, kaikki belgit, kaikki noutajat, sheltti, rottweiler, bullmastiffi, saksanpaimenkoira, irlanninsusikoira, bokseri, bullterrierit, dobermann, sennenkoirat, beagle, leonberg ja spanielit