Maksuton koirien syöpäseulontatestin näytteenotto 14.6.2023

11.6.2023

MAKSUTON KOIRIEN SYÖPÄSEULONTATESTIN NÄYTTEENOTTO

WALK IN

14.6 Keskiviikko klo: 18:00-20:00

TASSUMAFIA AIRPORT Siipitie 10, 01530 Vantaa

Haluatko auttaa meitä testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? Olemme kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testimme ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.

Etsimme sekä terveitä että syöpädiagnoosin saaneita koiria luovuttamaan verinäytteen. Toivomme joukosta löytyvän myös veteraani-ikäisiä koiria, mutta kaikki aikuiset koirat ovat tervetulleita mukaan.

Testiä varten koirastasi otetaan vähintään 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset kuukauden sisällä.

- 5ml verinäyte etujalasta

- ei ajella karvoja, ei rauhoiteta

- paikan päällä täytetään lyhyt e-lomake

- jokainen saa koirastaan tuloksen noin kuukauden kuluessa

- ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://bit.ly/3NoUXIv

KOHDERODUT: staffi, tanskandoggi, amstaffi, kaikki belgit, kaikki noutajat, sheltti, rottweiler, bullmastiffi, saksanpaimenkoira, irlanninsusikoira, bokseri, bullterrierit, dobermann, sennenkoirat, beagle, leonberg ja spanielit.

Suomalainen DeepScan Diagnostics oy on kehittänyt yhdessä kotimaisten tutkijoiden kanssa koirille uudenlaisen syöpäseulontatestin. DNA-analyysiin perustuva testi havaitsee aggressiivisimmat syövät koiran verinäytteestä.